المكرونه باللحم بالصور رهيبة ...................اتفضلو
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
المكرونه باللحم بالصور رهيبة ...................اتفضلو
نحتاج الآتي :
طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة
لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام مثل اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل
اول شي نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح و
نصفيها ونشطفها بماء جاري
في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم
وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون
ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه
لحد ما قوامها يتخن
في الوقت هذانبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه
ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله
بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي
كل واحده باللحمه
لا تبقون حاجه فاضيه
في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش
بعد ما نرش الجبنه علي الوش
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينه
نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وشها يحمر
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جنبها
شكلها من فوق
وصحتين وعافيةعلي قلبكم
طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة
لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام مثل اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل
اول شي نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح و
نصفيها ونشطفها بماء جاري
في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم
وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون
ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه
لحد ما قوامها يتخن
في الوقت هذانبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه
ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله
بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي
كل واحده باللحمه
لا تبقون حاجه فاضيه
في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش
بعد ما نرش الجبنه علي الوش
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينه
نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وشها يحمر
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جنبها
شكلها من فوق
وصحتين وعافيةعلي قلبكم
snowwhite- مشرفة القسم النسائى
- النوع :
عدد الرسائل : 433
العنوان : egypt
المزاج : الحمد لله
تاريخ التسجيل : 02/07/2009
رد: المكرونه باللحم بالصور رهيبة ...................اتفضلو
ما شاء الله ما شاء الله
الاستاذ أسامه طلع طباخ درجة اولى واحنا منعرفش
بيلى- عضو ذهبى
- النوع :
عدد الرسائل : 89
تاريخ الميلاد : 25/04/1985
العمر : 39
العنوان : مصر
العمل / الترفيه : لا شئ
المزاج : الحمد لله
أحلامى وأمنياتى : -- - --
تاريخ التسجيل : 28/01/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى