طريقة المكرونة الريجريسكو
صفحة 1 من اصل 1
طريقة المكرونة الريجريسكو
حبيت النهارده اقدم لكو حاجه كويسه ولذيذة
المكرونه الرجريسكو
المكرونة المستعمله مكرونه اسبكتي
ونفس كريمه الباشاميل اللذيذة
بس هيكون معنا فصوص فراخ مسلوقه او مشويه بردو نقطع بصل وفلفل وفى الزيت نرميهم وعليهم فصوص الفراخ وهو دا الحشو
بعد ما نسلق المكرونه نقلي شويه مكرونه مع شويه كريمه بشميل ونفرد بيها صنيه الاستعمال
وبعدها نفرد الحشو عليها
نكون حضرنا شويه مكرونه قليله مع شويه بشميل كتار ونقلبهم -اللزجه- وببعدين منغطيش الحشو خالص ولكن نعمل خطوط مائله من المكرونه بالكريمه خطوط اه ماشى متخيلين المنظر وبعدين نكون بشرنا شويه جبنه رومى ان امكن ونرشها عالوش ودخل الفرن يامعلم ومتنسوش الدعاء ........... يلا الف هنا
المكرونه الرجريسكو
المكرونة المستعمله مكرونه اسبكتي
ونفس كريمه الباشاميل اللذيذة
بس هيكون معنا فصوص فراخ مسلوقه او مشويه بردو نقطع بصل وفلفل وفى الزيت نرميهم وعليهم فصوص الفراخ وهو دا الحشو
بعد ما نسلق المكرونه نقلي شويه مكرونه مع شويه كريمه بشميل ونفرد بيها صنيه الاستعمال
وبعدها نفرد الحشو عليها
نكون حضرنا شويه مكرونه قليله مع شويه بشميل كتار ونقلبهم -اللزجه- وببعدين منغطيش الحشو خالص ولكن نعمل خطوط مائله من المكرونه بالكريمه خطوط اه ماشى متخيلين المنظر وبعدين نكون بشرنا شويه جبنه رومى ان امكن ونرشها عالوش ودخل الفرن يامعلم ومتنسوش الدعاء ........... يلا الف هنا
محمود عبداللله محمد سالم- عضو جديد
- النوع :
عدد الرسائل : 5
تاريخ الميلاد : 10/07/1986
العمر : 37
العنوان : خميس مشيط -المملكه العربيه السعوديه
العمل / الترفيه : محاسب
المزاج : الحمد لله
أحلامى وأمنياتى : -- - --
تاريخ التسجيل : 30/03/2011
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى